Select Page

Înlocuit, Montaj Calorifere din Aluminiu București

Instalator inlocuit, montaj calorifere din aluminiu Bucuresti

Inlocuit Montaj Calorifere Aluminiu

Caloriferele din aluminiu sunt realizate din elemenți detașabili care permit ajustarea dimensiuni necesare în funcție de spațiul destinat.Are avantajul de realizarea performantei în scurt timp prin încălzire elementiilor rapid, are avantajul de rezistenta la coroziune având o durata de viata lunga,are o economie de energie forte buna și are o greutate mica.

Se găsesc într-o diversificare mare de modele,culori și design, înălțime care se potrivește în multe locati cu spațiu strâmt. Recomandam instalarea pe țevile orizontale de tur și retur a unui robinet  de trecere(siguranța),pentru evitare oricărei neplăceri(dacă caloriferul se deteriorează)  sau schimbarea robinetelor de la calorifer sau  alte modificări. De menționat ca acest montaj se face vara când nu este apa în rețeaua de termoficare.

Avantajele caloriferelor din aluminiu sunt:

-Realizarea lor din elementi le fac modulare, fiind posibila niplarea sau deniplarea acestora pentru modificarea dimensiuni (lungire sau scurtare).

-Sunt cele mai eficiente din punct de vedere de emitere termica.

-Calorifere fabricate din aluminiu au o rezistenta ridicata la rugina.

-Au o greutate redusa.

-Ofera o varietate mai mare de marimi fata de cele de otel sau fonta.

-Acestea au proprietatea de a se incalzi rapid, fiind folositoare pentru locurile unde este importanta incalzirea rapida a unei incaperi.

Dezavantajele caloriferelor din aluminiu sunt:

-Costul este putin mai ridicat fata de caloriferele de otel, totusi ele oferind un pret competitiv avand in vedere avantajele pe care acestea le ofera.

-Odata cu oprirea alimentari cu apa calda acestea se racesc rapid, oprind incalzirea incaperii in care se afla.

Mentenanta caloriferului de aluminiu consta in a fi verificat periodic daca acesta prezinta pierderi de apa si curatat.

Inlocuit Montaj Calorifere Aluminiu

Pentru realizarea instalație de calorifer montaj robineti de trecere sau instalarea unui calorifer din aluminiu ne puteți contacta la telefon 0771756747 și face o programare cu un instalator în domeniu.

Inlocuit Montaj Calorifere Aluminiu

 
calorifer | calorifer aluminiu | inlocuit calorifer aluminiu | montaj calorifer aluminiu | instalator | instalator Bucuresti | instalator inlocuit calorifer aluminiu | instalator montaj calorifer aluminiu | firma montaj calorifer | firma montaj calorifer aluminiu Bucuresti

 

Call Now Button