Select Page

Instalator Montaj Hota bucătărie București.

Instalator montaj, instalare, instalat hota bucatarie Bucuresti

 

0771756747

Cum alegi o hota?

Montaj Instalare Hota Bucatarie

Depinde de multi factori: atmosfera din bucătărie și eleganta, dimensiuni și capacitatea de absorbție. De acea este o provocare pentru noi când alegem un obiect electrocasnic de durata. Având posibilitatea de a alege dintr-o gama mare, modele, marca, culoare, design. Haideți sa vedem câteva repere înainte de a alege hota potrivita pentru o bucătărie fără miros.

Trebuie sa ținem cont în funcție de dimensiunile plitei sau ale aragazului. Distanta dintre suprafața de gătit și hota trebuie sa fie cuprinsa intre 65-75 cm. Un alt factor îl reprezinta capacitatea de absorbție ex: pentru o bucătărie de 4 metri lungime 4 metri lățime și 3 metri înălțime capacitatea de absorbție va fi de:

(4x4x3)x10= 480m3/h

-Este recomandat sa achiziționați o hota cu trepte de viteza și cât mai silențioase cu un nivel de zgomot aprox de 40-50 dB.

O hotă de bucătărie sau hotă de evacuare, este un dispozitiv instalat deasupra unui aragaz sau plită într-o bucătărie pentru a îndepărta grăsimea din aer, fumul, căldura și mirosurile care sunt produse în timpul gătitului. Joacă un rol crucial în menținerea unui mediu de bucătărie curat și sănătos prin îmbunătățirea calității aerului și prevenirea acumulării de contaminanți.

Iată câteva componente și funcții cheie ale unei hote de bucătărie:

Sistem de ventilație: Scopul principal al unei hote de bucătărie este ventilarea și evacuarea aerului. De obicei, constă dintr-un ventilator sau un motor de suflă care atrage aerul și îl expulzează afară printr-o conductă. În unele cazuri, hotele cu recirculare filtrează aerul și îl eliberează înapoi în bucătărie.

Filtre: Hotele sunt echipate cu filtre pentru a capta grăsimea și alte particule din fumul de gătit. Aceste filtre pot fi fabricate din metal, plasă sau alte materiale și necesită curățare sau înlocuire regulată pentru a menține eficiența.

Iluminare: multe hote de bucătărie sunt dotate cu lumini încorporate pentru a ilumina zona de gătit de dedesubt. Acest lucru ajută la îmbunătățirea vizibilității în timpul gătitului și îmbunătățește atmosfera generală a bucătăriei.

Design și stil: Hotele de bucătărie sunt disponibile în diferite modele pentru a se potrivi cu diferite stiluri de bucătărie. Pot fi hote montate pe perete, pe tavan, sub dulap sau hote insulă. Materialele folosite pentru hota, precum otelul inoxidabil sau sticla, pot contribui si ele la estetica generala a bucatariei.

Panou de control: Hotele de bucătărie moderne au adesea panouri de control ușor de utilizat, cu butoane sau ecrane tactile. Aceste comenzi permit utilizatorilor să ajusteze viteza ventilatorului, iluminarea și alte setări.

Conducte vs. fără conducte: Hotele cu conducte aerisesc aerul în exterior printr-un sistem de conducte, în timp ce hotele fără conducte folosesc filtre pentru a curăța aerul înainte de a-l recircula înapoi în bucătărie. Hotele cu conducte sunt în general mai eficiente în îndepărtarea contaminanților, dar necesită o instalare adecvată.

Nivel de zgomot: zgomotul produs de o hota de bucatarie poate varia in functie de viteza ventilatorului si design. Mulți producători se concentrează pe crearea de modele mai silențioase pentru a îmbunătăți experiența generală a bucătăriei.

Instalarea unei hote de bucătărie este o practică recomandată pentru a menține un mediu de bucătărie curat și sănătos, pentru a preveni acumularea de grăsime pe suprafețe și pentru a asigura o ventilație adecvată.

Tipuri de hota de bucătărie și moduri de funcționare:

Hota cu evacuare– având filtre de absorbția particulelor de grăsime, iar aerul este evacuat în exteriorul imobilului printr-un burlan de ventilație

Hota cu recirculare sunt hote fără burlan, retine mirosurile într-un filtru de cărbune eliberând aerul curat înapoi în bucătărie.

In funcție de instalare:

Hota tradiționala – se montează pe perete sau pe o suprafața suspendata.

Hota decorativa – se pot monta pe perete, având un tub de evacuare permițând integrarea în orice tip de decor.

Hota șemineu – se pot monta pe perete și: hota șemineu de colt, hota șemineu dreapta, arcada, conica și rotunda.

Hota incorporabila – se încastrează în mobilier , cu element telescopic care se extind în timpul funcționari.

Hota insula – este o soluție pentru un design de bucătărie deschisa, atunci cant mobila sau sau spațiul de gătit nu este pozitionata langa perete. Asadar hota insula este montata pe tavan sau in funcție de model in tavan.

Montam hote de toate brandurile: Ariston, AEG, Arctic, Beko, Franke, Bosch, Siemens, Candy, Dominox, Electrolux, Gorenje, Hansa, LG, Samsung, Indesit, Samus, Pyramis, Vortex, Whirlpool, Zanussi și multe altele.

Firma Construct Maintain Instal SRL mai ofera urmatoarele servicii:

Lista servicii pentru obiecte sanitare baie:

-montaj, înlocuit cada  pentru orice tip de baie

-montaj, înlocuit cada cu hidromasaj

-montaj, înlocuit cabina de dus

-montaj, înlocuit cabina de dus cu hidromasaj

-montaj, înlocuit jacuzzi

-montaj, înlocuit sisteme de filtrare

-montaj, înlocuit lavoar montat pe mobila

-montaj, înlocuit lavoar cu piedestal

-montaj, înlocuit vas și rezervor wc

-montaj, înlocuit baterii clasice, senzor, vintage, etc…

-montaj, înlocuit boiler

-montaj perete sticla de dus.

-montaj dus walk in și rigola

Lista servicii instalații sanitare:

-montaj, înlocuire robineti de trecere

-montaj, înlocuit robineti colțar

-montaj, înlocuit sifon chiuveta

-montaj, înlocuit baterie lavoar monocomanda

-înlocuit racord flexibil baterie monocomanda

-reparații coloane apa rece și apa calda

-înlocuit sifon pardoseala

-efectuare traseu țevi (PPR, cupru, PEX, PEHD, ETC…)

-reparații. montaj sau înlocuit hidrofor

-montaj, înlocuit pompa submersibila

-desfundat wc sau scurgere

Lista servicii instalații termice:

-montaj, înlocuit robinet de siguranța termic

-montaj, înlocuit robineti calorifer tur retur

-montaj, înlocuit robineti tur calorifer cu cap termostatat

-montaj, înlocuit calorifer

-montaj traseu instalație termica

-montaj, înlocuit centrala termica

-montaj, înlocuit vas expansiune

-montaj, înlocuit distribuitoare de căldura

-montaj, înlocuit pompe de recirculare

Montaj Instalare Hota Bucatarie

Zonele de acoperire pentru Instalatori sanitari și  termici :

Sectorul 1 București:

Aviatiei, Baneasa, Aviatorilor, Calea Victoriei, Dorobanti, Amzei, Kisseleff, Primaverii, Grivita, Bucurestii Noi, Gara de Nord, Basarab, Banu Manta, Nicolae Titulescu, Mircea Eliada, Straulesti, Sos Nordului, Sos Pipera,Sos Chitilei, Sos Gheorghe Ionescu Sisesti, Sos Odai, Privighetorilor, Tudor Vianu, etc…   

Sectorul 2 București:

Basarabia, Carol I, Chisinau, Gara Obor, Ghica Tei, Lacul Tei, Pierre de Coubertin, Pache Protopopescu, Adronache, Colentina, Dobroesti, Pantelimon, Fundeni, Iancului, Mihai Bravu, Pipera, Stefan cel Mare, Agricultorilor, Armeneasca, Avrig, Baicului, Batiste, Cernăuti, Delfinului, Maica Domnului, Matasari, Teiul Doamnei, Rosetti Maria, etc…

Sectorul 3 București:

1 Decembrie, Cartierul 23 August (Catelul), Basarabia, Burebista, Camil Ressu, Decebal, Nicolae Grigorescu, Theodor Pallady, Ramnicul Sarat, Unirii, Mircea Voda, Pantelimon, Gara Catelul, Mihai Bravu, Calarași, Dudesti, Mosilor, Vitan, Văcărești, Victoriei, Agricultorilor, Blănari, Breaza, Câmpia Libertății, Delea Noua, Fetești, Fizicienilor, Industriilor, Lipscani, Minis, Titan, Nerva Traian, Ramnicul Valcea, etc…

Sectorul 4 București:

Abatorului, Constantin Brâncoveanu, Dimitrie Cantemir, Colectorului, George Coșbuc, Libertății, Mărășești, Metalurgiei,Alexandru Obegia. Tineretului, Berceni, Giurgiului,Sos Oltenitei, Vitan-Barzesti. Calea: Piscului, Știrbei Voda, Văcărești, 11 Iunie, Alunișului, Cetatea Veche, Crisului, Fagetului, Grigore Voda, Hategului, Luica,Odei, etc…

Sectorul 5 București:

George Cosbuc, Eroilor, Mihail Kogalniceanu, Pieptanari, Regina Elisabeta, Uniri, 13 Septembrie, Ferentari, Plevnei, Rahova, Sos Alexandriei, Panduri, Salaj, Antiaeriana, Razoare, Sebastian, Salaj, Uranus, Echinoctiului, etc…

Sectorul 6 Bucuresti:

Drumul Taberei, Militari,Crangasi, 1 Mai, Bulevardul Timisoara, Bulevardul Constructorilor, Iuliu Maniu, Preciziei, Uverturii, Gorjului, Mogosoaia, Apeductului, Calea Plevnei , Veteranilor, Orhideelor, Valea Oltului, Valea Argesului, Cartierul Latin, Vasile Milea, Politehnica etc…

Județul Ilfov:

Otopeni, Tunari, Voluntari, Corbeanca, Balotesti, Snagov, Peris, Dobroesti, Pantelimon, Bragadiru, Cernica, Caldararu, Popesti-Leordeni, Berceni, Magurele, etc…

Pentru programarea unui elecrician calificat ANRE București sector 1,2,3,4,5,6 sau Județul Ilfov ne puteți contacta numărul de telefon  0771756747 .

Firma Construct Maintain Instal SRL oferă garanție între 12-24 luni pentru toate lucrurile efectuate de  instalatori  noștri.

Pentru instalații electrice, firmele colaboratoare oferă garanție între 12-24 luni pentru toate lucrările efectuate.

Preturile pot fi modificate în funcție de complexitatea lucrărilor.

 

Montaj Instalare Hota Bucatarie

 

 

montaj / montaj hota / instalare hota / hota de bucătărie / montaj hota incorporabila telescopica / montaj hota clasica / montaj hota bucuresti / instalat hota bucuresti / hota AEG / hota beko / hota bosch / hota candy / hota dominox / hota electrolux / hota franke / hota gorenje / hota indesit / hota pyramis / hota rohnson / hota samsung / hota / samus / hota vortex / hota / whirlpool / hota zanussi
Call Now Button